خرما و دیابت

خرما علی‌رغم قند طبیعی زیادی که دارد،‌ از شاخص گلایسمیک پایینی برخوردار است و سطح قند خون را بعد از خوردن افزایش نمی‌دهد. با این‌حال اگر به بیماری دیابت مبتلا هستید، بهتر است قبل از اضافه کردن خرما به رژیم غذایی حتما با پزشک مشورت کنید.

چرا مصرف خرما در افراد مبتلا به دیابت موجب نگرانی می شود ؟

تقریبا یک تکه کوچک از خرما حاوی شیرینی زیادی می باشند. آنها منبع طبیعی فروکتوزها هستند، نوعی قند که در میوه ها وجود دارد.

هر تکه خرما خشک و بی هسته (حدود 24 گرم) دارای 67 کیلوکالری و تقریبا 18 گرم کربوهیدرات می باشد.

کنترل سطوح قند خون در میان افراد دیابتی می تواند موضوع چالشی باشد و معمولا به افرادی با این شرایط توصیه می شود مراقب مصرف کربوهیدرات شان باشند.

مصرف خرما با کربوهیدرات بالا می تواند نگرانی را بیشتر کند. با این حال، اگر شما دیابت دارید مصرف متعادل خرما می تواند بخشی از رژیم غذایی سالم تان باشد.

یک خرما خشک تقریبا حاوی 2 گرم فیبر یا 8% ارزش غذایی روزانه است،

دیابتی‌ها چه نوع خرمایی مصرف کنند

خرمای رطب به دلیل بالا بودن قند در افراد دیابتی باعث تغییر بالانس قند خون در آنها می‌شود.

دیابتی‌ها، افراد مبتلا به سندرم متابولیک، بیماران قلبی و عروقی و همچنین افرادی که مستعد تبخال هستند بهتر است از مصرف برخی خرماها امتناع کند.

خرمای رطب به دلیل بالا بودن قند در افراد دیابتی باعث تغییر بالانس قند خون آنها می‌شود از این رو ما به این افراد توصیه می‌کنیم که خرمای خارک که در نواحی سیستان و بلوچستان رشد می‌کند و دارای قند کمتری است و دیرتر در بدن آزاد می‌شود را مصرف کنند.

بهتر است خرما زیاد مصرف نشود چرا که ممکن است فرد دیابتی مبتلا به چاقی شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *