امام جمعه دماوند:

قضات دماوند با شدت عمل بیشتری با سارقین برخورد کنند/ مردم از طولانی شدن مدت رسیدگی به پرونده‌ها گلایه دارند

قضات دماوند با شدت عمل بیشتری با سارقین برخورد کنند/ مردم از طولانی شدن مدت رسیدگی به پرونده‌ها گلایه دارند

امام جمعه دماوند با بیان اینکه دستگاه‌های نظارتی باید با قاطعیت از تشکیل نطفه فساد پیشگیری کنند، گفت: مردم از طولانی شدن مدت رسیدگی به پرونده‌ها گلایه دارند.

به گزارش پایگاه خبری عصر شرق، حجت‌الاسلام کاظم فتاح‌دماوندی، امام جمعه دماوند ظهر امروز در خطبه‌های عبادی و سیاسی نماز جمعه این هفته دماوند اظهار کرد: چهارشنبه هفتم تیرماه سالروز شهادت آیت‌الله دکتر بهشتی و ۷۲ تن از یاران امام خمینی(ره) در سال ۱۳۶۰ و روز قوه قضائیه است.

وی افزود: از زحمات و خدمات ریاست دادگستری و دادستان و قضات پرتلاش و کارکنان دادگستری در شهرستان دماوند تشکر می‌کنیم و این هفته را گرامی می‌داریم.

امام جمعه دماوند گفت: دادگستری وظیفه دارد طعم عدالت و احقاق حق در جامعه را به مردم بچشاند و با فساد مبارزه کند و حق مظلومان را از ظالمین بستاند؛ رشوه دادن و رشوه گرفتن و فساد درون دستگاه‌های نظام، خطری است که همواره قوای سه گانه مخصوصا دستگاه قضایی را تهدید می‌کند و باید مواظب آن بود.

فتاح‌دماوندی تصریح کرد: مقام معظم رهبری تأکید کردند که دستگاه‌های نظارتی باید با قاطعیت و حساسیت از تشکیل نطفه فساد پیشگیری و با رشد آن مبارزه کند؛ یکی از مشکلات دستگاه قضایی اطاله دادرسی و طولانی شدن مدت رسیدگی به پرونده هاست که مردم هم گله دارند.

وی بیان کرد: تعداد زیاد پرونده‌های قضایی زیبنده نظام مقدس جمهوری اسلامی نیست و باید با پیشگیری از وقوع جرم و آگاه سازی عمومی، از تشکیل پرونده‌های جدید و طرح دعواهای نو جلوگیری کنیم.

امام جمعه دماوند خاطرنشان کرد: یکی از دلایل تشکیل پرونده‌ها در دادگاه، اطلاع نداشتن مردم از مسائل حقوقی و عدم آگاهی لازم هنگام انجام معاملات است که باید در این زمینه مطالعات و مشورت‌ها بیشتر شود.

قضات دماوند با سارقین با شدت عمل بیشتری برخورد کنند

فتاح‌دماوندی در ادامه اظهار داشت: ارتباط بیشتر با قرآن و اهل بیت عصمت و طهارت و بهره‌گیری از معارف اسلامی و تبعیت از دستورات دینی آمار جرم و جنایت را کاهش خواهد داد و ادارات فرهنگی-اجتماعی باید در پیشگیری از وقوع جرم به دادگستری کمک کنند.

وی افزود: تولید آثار هنری از قبیل فیلم و تئاتر و سرود و تولید محتوایی مناسب در فضای مجازی، سهم قابل توجهی در پیشگیری از وقوع جرم دارد و اداره تبلیغات اسلامی و هیئت‌های مذهبی و کانون‌های قرآن و عترت، آموزش و پرورش و دانشگاه‌ها، اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی، بسیج و سپاه عزیز، امور مساجد، اداره اوقاف و امور خیریه و حسینیه‌ها هر کدام می‌توانند به سهم خود و در هماهنگی با هم در پیشگیری از وقوع جرم به دادگستری کمک کنند.

امام جمعه دماوند تصریح کرد: یکی از عوامل پیشگیری از وقوع جرم مجازات عادلانه و بازدارنده و اجرای حدود الهی و برخورد قاطع با مجرمین است.

فتاح‌دماوندی بیان کرد: اگر مجازات‌ها پشیمان‌کننده و ترس‌آور نباشد، مجریان بدون واهمه از محکومیت مجدد جرم خود را تکرار خواهند کرد و سرقت از منازل یکی از مشکلات جدی مردم است که آرامش خاطر شهروندان ما را برهم می‌زند.

وی تاکید کرد: از قضات شهرستان دماوند تقاضا داریم با سارقین با شدت عمل بیشتری برخورد کنند تا آمار سرقت و دزدی کاهش پیدا کند.

پایان پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *